2 νέες παιδικές χαρές

Δύο παιδικές χαρές-πρότυπα,στην περιοχή Πεύκων της Θεσσαλονίκης, που ανακατασκευάστηκαν με τις πλέον σύγχρονες αρχιτεκτονικές και εκπαιδευτικές αντιλήψεις και τους πλέον αυστηρούς ευρωπαϊκούς όρους ασφάλειας, μαγνητίζοντας μικρούς και μεγάλους με την πρωτοποριακή τους αντίληψη, παραδίδει ο δήμος Νεάπολης-Συκεών στους λιλιπούτειους φίλους του, προκειμένου να χαρούν δημιουργικά το παιχνίδι τους με τον πιο σύγχρονο και ασφαλή τρόπο.

Πρόκειται για τις παιδικές χαρές «Διάστημα» (Αγ. Τριάδος- Αγ. Δημητρίου- Αγ. Γεωργίου) και «4 Εποχές» (Μ. Ασίας-Ειρήνης- Βότση), οι οποίες βρίσκονται στην Δ.Ε. Πεύκων.

Η εικόνα μιλά από μόνη της και αποδεικνύει ότι δεν πρόκειται απλά για χώρους εκτόνωσης, αλλά για χώρους δημιουργικού παιχνιδιού, χώρους ανάπτυξης δεξιοτήτων, που δίνουν τη δυνατότητα στα παιδιά να αναπτύσσουν δημιουργικά  τις διαθέσεις τους, να παίζουν και να εμπνέονται, να φαντάζονται και να δημιουργούν μέσα από το παιχνίδι. Για τους ενήλικες, δε, υπάρχει ειδικός χώρος αναψυχής και άθλησης με όργανα εκγύμνασης ενηλίκων.

Νέες δραστηριότητες, με νέα, ασφαλή, ενδιαφέροντα και ελκυστικά παιχνίδια, χυτό ελαστικό δάπεδο, βρύσες, παγκάκια, καθιστικά με στέγαστρα, νέες μεταλλικές πόρτες και περιφράξεις, νέο, μη ενεργοβόρο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού, παρτέρια με λουλούδια, θάμνους και δέντρα για να απολαμβάνουν τις ώρες τους μικροί και μεγάλοι επισκέπτες καθώς και άτομα με αναπηρία, για τα οποία προβλέπεται πλήρης πρόσβαση.

Εν τω μεταξύ πολύ σύντομα αναμένεται να εγκαινιαστούν και άλλες δύο παιδικές χαρές στη Δ.Ε. Νεάπολης στις συμβολές των οδών Κασταμονής- Μητροπόλεως και Μητροπόλεως-Παγκάλου.

 

You dont have permission to register

Password reset link will be sent to your email

X