Baby taxi: Δωρεάν μετακίνηση στις νέες μανούλες

Συνεχίζει να μας εκπλήσσει θετικά η taxiplus.gr. Μετά τη διάθεση παιδικού καθίσματος στο στόλο των συνεργαζόμενων ταξί της, προσθέτει άλλη μια υπηρεσία για τους πελάτες της προσφέροντας αυτή τη φορά σε όλες τις μανούλες της Θεσσαλονίκης που θα γεννήσουν μέσα στο Γενάρη την πρώτη τους μετακίνηση με το παιδάκι τους από το μαιευτήριο προς στο σπίτι δωρεάν! Εν τω μεταξύ από πλευράς της συγκεκριμένης εταιρίας συνεχίζεται η φιλική πολιτική της προς όλους τους γονείς της Θεσσαλονίκης.

«Σε πολλά επαγγέλματα η νέα γενιά οραματίζεται και αντιμετωπίζει την καθημερινότητα και την εργασία με ένα διαφορετικό πρίσμα ρεαλιστικό και προσαρμοσμένο στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής», λέει ο υπεύθυνος επικοινωνίας της εταιρίας κ. Θανάσης Πατσουρίδης και συνεχίζει: « Έτσι λοιπόν και εμείς σκεπτόμενοι την ανάπτυξη της επιχείρησης μας προσπαθήσαμε και προσπαθούμε καθημερινά να κερδίζουμε την εμπιστοσύνη του κόσμου και τα χαμόγελα τους. Είναι αυτό που μας δίνει τη διάθεση και την όρεξη  να συνεχίσουμε και να εξελισσόμαστε».

Σύμφωνα με τον κ. Πατσουρίδη τα ταξί της εταιρίας που εκπροσωπεί στη Θεσσαλονίκη κατά την άφιξη τους στο σημείο παραλαβής έρχονται σε επικοινωνία με τον πατέρα ή την μητέρα που έχει κάνει την κλήση και ρωτούν εάν χρειάζεται βοήθεια για την μεταφορά του καροτσιού ή τυχόν αποσκευών σε περίπτωση που ταξιδεύει. «Κατά τη διάρκεια της μετακίνησης πάντα σε συνεννόηση προσφέρουμε στο παιδί κάποιο παιχνιδάκι ή tablet να δει κάποια κινούμενα σχέδια. Είμαστε πάντα πρόθυμοι για οποιαδήποτε στάση για θηλασμό και φυσικά για οποιαδήποτε αναμονή σε διαδρομές με επιστροφή (π.χ. επίσκεψη σε ιατρείο) λέει ο κ. Πατσουρίδης προσθέτοντας ακόμη ότι «σε κάθε διαδρομή δίνεται ένα δροσερό μπουκαλάκι νερό σε κάθε επιβάτη, δωρεάν WiFi, φορτιστής για κάθε είδους συσκευή καθώς και η δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας. Η παροχή μετακίνησης με τη χρήση του παιδικού καθίσματος αδιαμφισβήτητα παραμένει προτεραιότητα μας».

Σε ότι αφορά το κόστος μετακίνησης  αυτό ορίζεται κατά τον κ. Πατσουρίδη από την ισχύουσα νομοθεσία του υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών και υπολογίζεται βάση ταξιμέτρου. «Το κόστος χρήσης των υπηρεσιών της Taxiplus διαμορφώνεται στα 2€ πλέον του ταξιμέτρου για την απλή μετακίνηση, 5€ πλέον του ταξιμέτρου για τη χρήση των υπηρεσιών παιδικού καθίσματος και 5€ πλέον του ταξιμέτρου για τη χρήση του ειδικού οχήματος μετακινήσεις ατόμων με ειδικές ανάγκες το οποίο διαθέτει ράμπα εισόδου αναπηρικού αμαξίδιου. Πολλοί ίσως να αναρωτηθούν γιατί κάποιος πρέπει να επιβαρυνθεί με 5€ για να μετακινήσει το παιδί του με ασφάλεια κάνοντας χρήση παιδικού καθίσματος. Μέχρι να απολαύσετε τη μετακίνησή σας με το παιδί σας με ασφάλεια ακολουθείται μία διαδικασία παραλαβής από τα γραφεία της εταιρείας μας του κατάλληλου καθίσματος για το παιδί σας σύμφωνα με το βάρος και την ηλικία του εξασφαλίζοντας έτσι την μέγιστη δυνατή ασφάλεια του. Μετά την ολοκλήρωση της διαδρομής το καθισματάκι επιστρέφετε πίσω και καθαρίζεται – απολυμαίνεται με πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα για να είναι έτοιμο για την επόμενη διαδρομή. Επίσης η υπηρεσία μετακίνησης με το ειδικό ταξί προσβάσιμο σε άτομα με ειδικές ανάγκες περιλαμβάνει την παραλαβή του ατόμου από την είσοδο του σπιτιού του ή του χώρου παραλαβής του παρέχοντας στον επιβάτη κάθε δυνατή βοήθεια (όχι από το πεζοδρόμιο), κάτι το οποίο γίνεται και κατά την άφιξή στον προορισμό. Όπως μπορείτε να αντιληφθείτε όλη αυτή η διαδικασία καθώς και η πρόσδεση του αμαξίδιου στο όχημα απαιτεί αρκετό χρόνο και για τον λόγο αυτό υπάρχει αυτή η επιβάρυνση», τονίζει ο υπεύθυνος επικοινωνίας της taxiplus και καταλήγει λέγοντας ότι: «Η επικοινωνία μαζί μας μπορεί να γίνει τηλεφωνικά καλώντας στο τηλεφωνικό μας κέντρο 210 6028100, μέσω email στο booking@taxiplus.gr  ή  μέσω Facebook στην σελίδα που διατηρεί η εταιρεία μας «taxiplus.gr».

Σημειωτέον ότι στη σελίδα «ταξί με παιδικό κάθισμα» στο Facebook μπορούν οι μητέρες να ανταλλάξουν εμπειρίες από τις μετακινήσεις τους και να προγραμματίσουν τα ραντεβού τους.

 

Δεν έχετε άδεια εγγραφής

Ο σύνδεσμος επαναφοράς κωδικού πρόσβασης θα αποσταλεί στο email σας

X