Μπαλέτο στο Cosmos!

Mε αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μπαλέτου στη Θεσσαλονίκη, ένα θεαματικό flashmob με θέμα # Ballet is For Everyone, θα περιμένει όσους-ες  βρεθούν στο Mediterranean Cosmos την ερχόμενη Κυριακή 6 Οκτωβρίου στις 5 το απόγευμα.

Οι διάδρομοι του Mediterranean Cosmos θα γεμίσουν ξαφνικά σπουδαστές μπαλέτου με πουέντ, στολές, ρούχα προπόνησης και καθημερινά ρούχα οι οποίοι θα κατευθύνουν τον κόσμο στις κυλιόμενες σκάλες. Εκεί θα δώσουν ένα εντυπωσιακό μάθημα μπαλέτου ενώ θα ακούγονται μουσικές από διάσημα μπαλέτα.

Η ιδέα του flashmob είναι να δείξει στον κόσμο της Θεσσαλονίκης πόσες μπαλαρίνες και χορευτές υπάρχουν στην πόλη μας και πόσο όμορφη και ωφέλιμη δραστηριότητα είναι.

Το σχέδιο του Flashmob

Οι σπουδαστές μπαλέτου, όλων των ηλικιών και επιπέδου, θα εμφανιστούν ξαφνικά ανάμεσα στον κόσμο (φορώντας πουέντ, στολές μπαλέτου, ρούχα προπόνησης αλλά και πιο casual ρούχα) και θα κατευθύνουν τον κόσμο στις κυλιόμενες σκάλες του κεντρικού διαδρόμου του κέντρου εμπορίας και εκδηλώσεων Mediterranean Cosmos.

Στις σκάλες, σαν να είναι μια ατελείωτη μπάρα, θα κάνουν κινήσεις σαν σε μάθημα μπαλέτου – και κατεβαίνοντας, θα παίρνουν μια όμορφη πόζα. Τέλος, οι θεατές θα δουν στον ίδιο διάδρομο μια μικρή παράσταση μπαλέτου. Όλο το flashmob μεταδίδεται Live στο Youtube και εντάσσεται στο πλαίσιο των live εκδηλώσεων που γίνονται σε όλο τον κόσμο.

 

 

Δεν έχετε άδεια εγγραφής

Ο σύνδεσμος επαναφοράς κωδικού πρόσβασης θα αποσταλεί στο email σας

X