Δωρεάν θέατρο

Ένα ιδιαίτερο δώρο στους παππούδες και τις γιαγιάδες επιφυλάσσει την προσεχή Κυριακή, 11/3, ο δήμος Καλαμαριάς. Συγκεκριμένα, κατόπιν απόφασης του δημάρχου Θεοδόση Μπακογλίδη και της Δημοτικής αρχής η τελευταία παράσταση «Το δέντρο που έδινε» θα είναι αφιερωμένη στους παππούδες ή στις γιαγιάδες, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το έργο με τα εγγόνια τους και μάλιστα εντελώς δωρεάν. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να προμηθευτούν προσκλήσεις από το Τμήμα Πολιτισμού (Κομνηνών 60), ώρες 9:00-14:30. Ισχύουν για έναν μόνο ενήλικα, και όσα παιδιά θα συνοδεύει. Η παράσταση που δίνεται στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς ξεκινά στις 11.30 π.μ.

Το δέντρο που έδινε

Το έργο είναι μια διασκευή από το ομότιτλο βιβλίο που έχει κλέψει την καρδιά όσων το έχουν διαβάσει. Πραγματεύεται την ξεχωριστή φιλία ανάμεσα σ’ ένα αγόρι και ένα δέντρο, μια μηλιά.
Μέσα σ’ ένα φαντασμαγορικό σκηνικό, με πρωτότυπη μουσική γραμμένη για το έργο και τραγούδια, οι ηθοποιοί ντυμένοι με ευφάνταστα κοστούμια, με την υποκριτική τους δεινότητα και χιούμορ, κοινωνούν στα παιδιά τα μηνύματα της άδολης αγάπης και της αληθινής φιλίας.

Συντελεστές:
Πρωτότυπο κείμενο: Σελ Σιλβερστάιν
Πρωτότυπη θεατρική διασκευή – Σκηνοθεσία – Καλλιτεχνική επιμέλεια: Γεώργιος Δερνίκας
Ηθοποιοί: Γεώργιος Δερνίκας, Δανάη Κλάδη, Χρήστος Τζιώτας, Φιλιώ Τσομπανίδου

Δεν έχετε άδεια εγγραφής

Ο σύνδεσμος επαναφοράς κωδικού πρόσβασης θα αποσταλεί στο email σας

X