Επιστροφή των χρημάτων

Την καθολική επιστροφή των χρημάτων προς τους γονείς και τους μαθητές των οποίων οι εκδρομές ακυρώθηκαν εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού ζητά η Ένωση γονέων και κηδεμόνων του δήμου Ωραιοκάστρου τονίζοντας  πως κανείς δεν είναι διατεθειμένος να χαρίσει λεφτά σε κανέναν.

Σε σχετική ανακοίνωση της Ένωσης επισημαίνονται τα εξής:

«Η Ένωση γονέων και κηδεμόνων του Δήμου Ωραιοκάστρου δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν περισσεύουν χρήματα από τους γονείς του συλλόγου μας για να χρηματοδοτούμε Τουριστικά Πρακτορεία, δεν είμαστε διατεθειμένοι να χαρίσουμε σε κανέναν αυτά τα χρήματα, που προέρχονται από το υστέρημα μας.

Απαιτούμε άμεσα:

Να επιστραφούν όλα τα χρήματα τώρα (με την ίδια μορφή που δόθηκαν) στους γονείς και τους μαθητές που αναβλήθηκαν οι σχολικές εκδρομές.

Δεν δεχόμαστε τη χρήση voucher ή οποιουδήποτε συμψηφισμού για εκδρομές που δεν έγιναν, πόσω δε μάλλον πιστωτικά σημειώματα μικρότερης αξίας από τα καταβληθέντα ποσά (!).

Να γίνει άμεσα νέα νομοθετική ρύθμιση για αποζημίωση όλων των γονέων και κηδεμόνων, που έχουν καταβάλει προκαταβολή ή ολόκληρο το ποσό της σχολικής εκδρομής που ακυρώθηκε, λόγω της απόφασης του Υπουργείου για αναστολή όλων των σχολικών εκδρομών στο εξωτερικό και στο εσωτερικό της χώρας, αφού με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της 13-4-2020 ΦΕΚ 84Α/13.04.2020 για τις συνέπειες ακύρωσης της σχολικής εκδρομής, δεν προκύπτει η υποχρέωση άμεσης επιστροφής των χρημάτων στους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών που δεν πραγματοποιήθηκαν οι εκδρομές.

Να επιστραφεί άμεσα ολόκληρο το ποσό – με τη μορφή που δόθηκε – και όχι μέρος του».

 

Δεν έχετε άδεια εγγραφής

Ο σύνδεσμος επαναφοράς κωδικού πρόσβασης θα αποσταλεί στο email σας

X