Έρχεται το Frozen on Ice

Για πρώτη φορά, το Disney On Ice, έρχεται και στην Θεσσαλονίκη σ’ ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα στον πάγο που θα πραγματοποιηθεί στο ΠΑΟΚ Sports Arena, 29 – 30 Νοεμβρίου & 1 Δεκεμβρίου. Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε!

Ολόκληρο το πολυαγαπημένο παραμύθι “Frozen” ζωντανά στον πάγο, ξεδιπλώνει τη δυναμική ιστορία των δύο αδελφών, της πριγκίπισσας Άννας και της πριγκίπισσας Έλσας. Η Άννα, ένα κορίτσι με τρυφερή καρδιά, ξεκινάει ένα επικό ταξίδι για να βρει την προικισμένη με μαγικές ιδιότητες αδελφή της Έλσα, που είναι αποφασισμένη να παραμείνει απομονωμένη, για να δοκιμάσει τα όρια της ψυχικής της δύναμης. Ο σκληροτράχηλος Κριστόφ, ο πιστός του τάρανδος Σβεν, ο αξιαγάπητος, ξεκαρδιστικός χιονάνθρωπος Όλαφ και τα μυστηριώδη Τρολ, γίνονται συνοδοιπόροι της Άννας, σε μια ιστορία όπου η αγάπη νικά τον φόβο. Και όλοι μαζί, κοινό και καλλιτέχνες, τραγουδούν μουσικά αριστουργήματα όπως το “Let It Go” (Τα Ξεχνώ), “Do You Want to Build a Snowman?” (Θες Χιονάνθρωπο να Φτιάξεις;) και “Fixer Upper” (Ένα Δυο Πράγματα).

Εισιτήρια από 6 ευρώ! Πληροφορίες – κρατήσεις: 211 8005141VIVA.gr και σε όλο το δίκτυο συνεργατών της VIVAΕιδικές τιμές για ομαδικά εισιτήρια (211 8005141)

Δεν έχετε άδεια εγγραφής

Ο σύνδεσμος επαναφοράς κωδικού πρόσβασης θα αποσταλεί στο email σας

X