οκτώβριος, 2019

19οκτ(οκτ 19)12:0023νοε(νοε 23)12:00ΕΞΩ ΠΑΝΩ ΜΕΣΑ ΚΑΤΩΒασιλικό Θέατρο, Λεωφ. Μεγ. Αλεξάνδρου, Θεσσαλονίκη 546 21Κατηγορία:Θέατρο Ετκέτες μωρό,θέατρο,βρέφη

θεατρο

Περισσότερα

Λεπτομέρειες

Μια θεατρική έκπληξη γεμάτη χαμόγελα, παιδικές φωνές, σαπουνόφουσκες και κομφετί για βρέφη από 8 μηνών έως νήπια 4 χρόνων ξεκινά ένα νέο κύκλο παραστάσεων σε σύλληψη ιδέας – σκηνοθεσία Κατερίνας Καραδήμα και μουσική Φοίβου Δεληβοριά.

Λίγα λόγια για το έργο
Ένα μωρό, αυτή τη φορά αγόρι, ανακαλύπτει ότι μια εικόνα αλλάζει ανάλογα με την πλευρά που τη βλέπεις. Τι συμβαίνει στο πάνω και τι στο κάτω; Και τι αλλάζει στο μέσα και τι στο έξω; Ένα κουτί που καλεί το μωρό να ανέβει πάνω, για να ανακαλύψει έπειτα το κάτω. Ένας μαγικός φίλος που καλεί το μωρό να καταστρώσουν ένα σχέδιο μέσα. Και μια μαμά κι ένας μπαμπάς που αφήνουν ελεύθερο το μωρό να παίξει έξω. Κι αν το έξω φοβίζει; Κι αν το πάνω είναι πολύ πάνω; Ναι, αλλά το έξω και το πάνω έχει περισσότερη πλάκα και μαθαίνεις… Τι μαθαίνεις; Να μη φοβάσαι και να τολμάς να αλλάζεις τα πράγματα μέχρι να φτάσει η ώρα για το μεγάλο έξω.. Όταν το σπίτι γίνεται μικρό και δε σε χωράει πια!

Συντελεστές:

Σύλληψη ιδέας – Σκηνοθεσία: Κατερίνα Καραδήμα
Σκηνικά – Κοστούμια: Λίλη Κυριλή
Μουσική: Φοίβος Δεληβοριάς
Φωτογράφιση παράστασης: Τάσος Θώμογλου
Οργάνωση Παραγωγής: Εύα Κουμανδράκη

Παίζει ο Γιάννης Μαστρογιάννης.

Διάρκεια: 35’

Τιμή εισιτηρίου: 7€ (βρέφη, παιδιά, ενήλικες)

Οικογενειακό Εισιτήριο: Ισχύει για τις παραστάσεις της Βρεφικής και της Παιδικής Σκηνής. Προσφέρεται ελεύθερη είσοδος στον δεύτερο από τους δύο ενήλικες συνοδούς.

Προπώληση Εισιτηρίων:
ΤΑΜΕΙΑ ΚΘΒΕ (Τ.2315 200 200) | VIVA.gr | Τ. 11876

 

Ώρα

οκτώβριος 19 (σάββατο) 12:00 - νοέμβριος 23 (σάββατο) 12:00

Τοποθεσία

Βασιλικό Θέατρο

Λεωφ. Μεγ. Αλεξάνδρου, Θεσσαλονίκη 546 21

Καθόλου Σχόλια

Post a Comment

Δεν έχετε άδεια εγγραφής

Ο σύνδεσμος επαναφοράς κωδικού πρόσβασης θα αποσταλεί στο email σας

X