Φεστιβάλ Παιδείας

Ξεκινά σήμερα το Φεστιβάλ Παιδείας του δήμου Παύλου Μελά, το οποίο θα διαρκέσει μέχρι και τις 11 Ιουνίου. Στο φετινό φεστιβάλ συμμετέχουν τα σχολεία της Σταυρούπολης, της Πολίχνης και της Ευκαρπίας, το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) Παύλου Μελά, το Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης καθώς και τα τμήματα της ΙΡΙΣ (ΚΔΑΠ, ΚΔΑΠ-ΜΕΑ, Δημοτικά Ωδεία, Εικαστικά, Θεατρικό Εργαστήρι), της Φιλαρμονικής του δήμου Παύλου Μελά και της Μέριμνας Ζωής.

Το Φεστιβάλ ανοίγει με την προβολή ντοκιμαντέρ για το πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά, το οποίο πλέον σχεδιάζεται να αναδειχθεί σε μητροπολιτικό πάρκο. Το ντοκιμαντέρ έχουν επιμεληθεί οι μαθητές του 6ου γυμνασίου Σταυρούπολης και το 2ου γυμνασίου Ευκαρπίας.

Το Φεστιβάλ Παιδείας θα συνεχιστεί με περισσότερες από εξήντα εκδηλώσεις (μουσικοθεατρικά – χορευτικά δρώμενα, εκθέσεις εικαστικών – φωτογραφίας – αφίσας – κόμικς), οι οποίες θα φιλοξενηθούν στο Κέντρο Πολιτισμού Χρήστος Τσακίρης, στη Μονή Λαζαριστών, στους Βυζαντινούς Νερόμυλους Πολίχνης, στην υπόγεια διάβαση της οδού Λαγκαδά στη Σταυρούπολη, σε σχολικούς χώρους του δήμου, στο ειδικό δημοτικό σχολείο του νοσοκομείου Παπαγεωργίου και στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά.

Σε μια κίνηση γεμάτη συμβολισμούς στον χώρο του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά θα γίνει η τελετή λήξης του θεσμού.

“Τόσα χρόνια το Φεστιβάλ Παιδείας συνδυάζει τη γνώση με τη δράση, τη διαχρονικότητα με τα επίκαιρα μηνύματα. Φέτος, η μαθητική κοινότητα μάς ταξιδεύει στις ‘γειτονιές του κόσμου’ σε ένα ‘πανηγύρι’ παιδείας, διαφορετικότητας, πολιτισμού και αλληλεγγύης, αποδεικνύοντας ότι το Φεστιβάλ Παιδείας έχει εξελιχθεί σε ένα ζωντανό κύτταρο που αφουγκράζεται τον βηματισμό της παγκόσμιας κοινωνίας και μετατρέπει την εκπαίδευση σε μια φιέστα δράσης”, αναφέρει σε μήνυμά του ο δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων διαμορφώνεται ως εξής:

ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ώρα 10:00, ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ (αίθουσα θεάτρου)

Το 6ο Γυμνάσιο Σταυρούπολης σε συνεργασία με το 2ο Γυμνάσιο Ευκαρπίας παρουσιάζει το ντοκιμαντέρ με τίτλο «Το ναζιστικό στρατόπεδο Παύλου Μελά». Μια ταινία για το στρατόπεδο Παύλου Μελά κατά την περίοδο της κατοχής.

ΤΕΤΑΡΤΗ 25 – ΠΕΜΠΤΗ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ώρες 9.00-13.00 & 18.00-20.00, ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ – ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ (εκθεσιακός χώρος)

Το ΓΕΛ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ σε συνεργασία με σχολεία της Δυτικής Θεσσαλονίκης παρουσιάζει έκθεση ζωγραφικής, φωτογραφίας και κατασκευών με τίτλο «Μονόλογοι μέσα από την Τέχνη: Οι διαστάσεις της μοναξιάς στον σύγχρονο κόσμο». Μαθητές από σχολεία της Δυτικής Θεσσαλονίκης συμμετέχουν με έργα ζωγραφικής, φωτογραφίας και κατασκευές.

ΠΕΜΠΤΗ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ώρα 20:00, ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ (αίθουσα θεάτρου)

Μαθητές της θεατρικής ομάδας “ΜΥΗΣΗΣ” του 4ου ΓΕΛ Σταυρούπολης παρουσιάζουν τη θεατρική παράσταση με τίτλο «Τελετή» του Παύλου Μάτεσι.

ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΜΑΪΟΥ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΜΑΪΟΎ, ώρα 9:00 – 13:30, ΕΠΑΛ – ΕΚ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (αμφιθέατρο)

Παρουσίαση εργασιών του 1ου και του 2ου και Εσπερινού ΕΠΑΛ και του ΕΚ Σταυρούπολης και έκθεση έργων των μαθητών όλων των ειδικοτήτων.

ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΜΑΪΟΥ, ώρα 19:30, ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ (αίθουσα θεάτρου)

Μαθητές της β’ και γ’ τάξης του 1ου Γυμνασίου Σταυρούπολης παρουσιάζουν το έργο με τίτλο «Το αγόρι με τη ριγέ γραβάτα» του John Boyne.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΜΑΪΟΥ, ώρα 19:30, ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ (αίθουσα θεάτρου)

Μαθητές της α΄ και β΄τάξης του ΓΕΛ Ευκαρπίας παρουσιάζουν τη θεατρική παράσταση με τίτλο «Άκουσε τα κύματα» της Σοφίας Ιόλης Μπούντα.

ΤΡΙΤΗ 8 ΜΑΪΟΥ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΜΑΪΟΥ, ώρες 10:00 έως 13:00, ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ (εκθεσιακός χώρος)

Έκθεση εικαστικών και κόμικς

ΤΡΙΤΗ 8 ΜΑΪΟΎ, ώρα 19:30, ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ (αίθουσα θεάτρου)

Μαθητές των 8ου δημοτικού, 2ου γυμνασίου και 2ου ΓΕΛ Σταυρούπολης παρουσιάζουν τη θεατρική παράσταση με τίτλο «Αρoθυμώ και κλαίω»

 ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΜΑΪΟΥ, ώρα 20:00, ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ (αίθουσα θεάτρου)

Μαθητές της θεατρικής ομάδας «Σάρωθρον» του 3ου Γενικού Λυκείου Σταυρούπολης παρουσιάζουν το έργο «ΜΗΔΕΙΑ» του Μπόστ, σε διασκευή Χριστίνας Σαββίδου. Το έργο είναι μια παρωδία της τραγωδίας του Ευριπίδη.

ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΜΑΪΟΥ έως ΤΡΙΤΗ 22 ΜΑΪΟΥ, ώρες 9:00 έως 21:00, ΥΠΟΓΕΙΑ ΔΙΑΒΑΣΗ – ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ (Λαγκαδά 225)

Έκθεση εικαστικών – κόμικς – φωτογραφίας

ΠΕΜΠΤΗ 10 ΜΑΪΟΥ, ώρα 12:00, ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ (αίθουσα θεάτρου)

Μαθητές της γ΄ τάξης του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου – Λυκειακές Τάξεις Αμπελοκήπων παρουσιάζουν σύγχρονο χορό με τίτλο “Πορεία”

ΠΕΜΠΤΗ 17 ΜΑΪΟΥ, ώρα 19:30, ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ (αίθουσα θεάτρου)

Το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ ΠΟΛΙΧΝΗΣ παρουσιάζει το μουσικό σχήμα με ελληνικά τραγούδια και το ΚΔΑΠ-ΜΕΑΠΟΛΙΧΝΗΣ παρουσιάζει παραδοσιακούς χορούς από όλη την Ελλάδα.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΜΑΪΟΎ, ώρα 11:30, ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ (αίθουσα θεάτρου)

Μαθητές του 2ου Γυμνασίου Ευκαρπίας παρουσιάζουν τη μουσικοθεατρική παράσταση με τίτλο «Στρατόπεδο Παύλου Μελά: Ελεγεία εντός των τειχών».

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΜΑΪΟΥ, ώρα 19:30, ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ (αίθουσα θεάτρου)

Μαθητές της α΄ και γ΄ τάξης δημοτικού από το θεατρικό εργαστήρι της ΙΡΙΣ παρουσιάζουν τη θεατρική παράσταση με τίτλο “Ο πίνακας που άλλαξε τα χρώματα”, βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Σίσυς Παπαγεωργίου.

ΤΡΙΤΗ 22 ΜΑΪΟΥ, ώρα 10.30, ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ (αίθουσα θεάτρου)

Μαθητές του ΕΕΕΕΚ του δήμου Παύλου Μελά παρουσιάζουν τη θεατρική παράσταση με τίτλο «Ο δικαιωματούλης και το μαγικό φίλτρο της αγάπης» της Στέλλας Μαβίδου και της Μαρίας Θεοχάρη.

ΤΡΙΤΗ 22 ΜΑΪΟΥ, ώρα 20.00, ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ (αίθουσα θεάτρου)

Μαθητές της γ΄ τάξης του 4ου Γυμνάσιου Πολίχνης παρουσιάζουν δύο μικρές θεατρικές παραστάσεις με τίτλο «Η συνέντευξη» της Οκτάβ Μιρμπώ και «Και για τις δυο μας» του Πίτερ Βίνσεντ.

ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΜΑΪΟΎ, ώρα 19:30, ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΎ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ (αίθουσα θεάτρου)

Μαθητές της α΄ και στ’ τάξης του 5ου Δημοτικού Σχολείου Πολίχνης παρουσιάζουν τη θεατρική παράσταση με τίτλο «ΟΔΎΣΣΕΙΑ».

ΠΕΜΠΤΗ 24 ΜΑΪΟΥ, ώρα 20:30, ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΝΕΡΟΜΥΛΩΝ, ΠΟΛΙΧΝΗ

Συναυλία από την κλασική ορχήστρα, τα μικρά κλασικά σύνολα και τη χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Πολίχνης της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης «ΙΡΙΣ» με κλασική μουσική και ξένα τραγούδια.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΜΑΪΟΥ, ώρα 20:30, ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΝΕΡΟΜΥΛΩΝ

Συναυλία από τα μουσικά σύνολα και τη χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Σταυρούπολης της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης «ΙΡΙΣ»

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΜΑΪΟΥ, ώρα 12:00, ΑΥΛΕΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Η θεατρική ομάδα «ΕΜΠΝΕΥΣΗ» του 5ου Γυμνασίου Σταυρούπολης παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση με τίτλο «Η απουσία» της Χρυσούλας Ιωακειμίδου

ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΜΑΪΟΥ, ώρα 20:30, ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΝΕΡΟΜΥΛΩΝ

Μαθητές του Μουσικού Σχολείου Θεσσαλονίκης παρουσιάζουν μουσικοθεατρικά δρώμενα

ΤΡΙΤΗ 29 ΜΑΪΟΥ, ώρα 11:00, ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ – ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΎ

Μαθητές του 12ου Δημοτικού Σχολείου Πολίχνης χορεύουν παραδοσιακούς χορούς των νησιών και της Μικράς Ασίας.

ΤΡΙΤΗ 29 ΜΑΪΟΥ, ώρα 19:30, ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ (αίθουσα θεάτρου)

Μαθητές του 5ου γυμνασίου και του 5ου δημοτικού σχολείου Σταυρούπολης πα- ρουσιάζουν το χορευτικό δρώμενο «Χορεύοντας τη Μακεδονία»

ΠΕΜΠΤΗ 31 ΜΑΪΟΥ, ώρα 10:00, ΕΕΕΕΚ ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ (αίθουσα πολλαπλών χρήσεων)

Μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου Σταυρούπολης παρουσιάζουν μουσικοχορευτική παράσταση με παραδοσιακή και νεοελληνική μουσική.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ, ώρα 19:30 ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ (αίθουσα θεάτρου)

Μαθητές της στ’ τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σταυρούπολης παρουσιάζουν τη θεατρική παράσταση με τίτλο «Δεκαετία ΄60: από το Woodstock… στη σελήνη» της Μαρίας – Ελένης Μπέλλα.

 ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ, ώρα 19.30, ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ (αίθουσα θεάτρου)

Μαθητές της στ1 και στ2 τάξης του 7ου Δημοτικού Σχολείου Σταυρούπολης παρουσιάζουν τη θεατρική παράσταση με τίτλο «Ο πόλεμος των γενεών και επαγγελματικός προσανατολισμός» της εκπαιδευτικού Κατερίνας Κωνσταντινίδου.

ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ – ΠΕΜΠΤΗ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ, ώρα 9:00-13:15, 3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΛΙΧΝΗΣ (χώρος σχολείου)

Μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου Πολίχνης παρουσιάζουν τις εκ θέσεις ζωγραφικής με θέματα: α) «Γραμμή, σχήματα, σημείο», β) “Ζωγραφίζοντας τον διπλανό μου», γ) «Αντιγραφές γνωστών έργων τέχνης – Γραμμή, τόνος, χρώμα, διάφορες τεχνοτροπίες».

ΤΡΙΤΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ, ώρα 20:30 ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ (υπαίθριος χώρος)

Μαθητές του 3ου και 13ου Δημοτικού Σχολείου Σταυρούπολης μαζί με τους μικρούς μαθητές του 17ου Νηπιαγωγείου Σταυρούπολης παρουσιάζουν τη μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο “Σε χορούς κυκλωτικούς σμίγουν οι μαθητές… σμίγουν οι γειτονιές: Με ρυθμούς του χθες και μουσικές του σήμερα”

ΤΡΙΤΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ, 4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (χώρος σχολείου), ώρα 19.30

Μαθητές της Ε΄ τάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Σταυρούπολης παρουσιάζουν τη θεατρική παράσταση με τίτλο «Μύθοι, ήχοι ένα σωρό, όλη η γη στον κύκλο αυτό».

ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ, ώρα 19:30 ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ (αίθουσα θεάτρου)

Μαθητές της στ2 τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Πολίχνης παρουσιάζουν τη θεατρική παράσταση με τίτλο «Ο κατά φαντασία ασθενής» του Μολιέρου.

ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ, 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ (χώρος σχολείου), ώρα 19.30

Μαθητές της Δ΄ τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ευκαρπίας παρουσιάζουν τη θεατρική παράσταση με τίτλο «Η Εκδρομή των Θεών».

ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ, 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ (χώρος σχολείου), ώρα 19.30

Μαθητές της στ1 και στ2 τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ευκαρπίας παρουσιάζουν τη μουσικοθεατρική παράσταση με τίτλο «Παπούτσι από τον τόπο σου»

ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ, 6ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (χώρος σχολείου), ώρα 19:30

Μαθητές της α΄ τάξης του 6ου Δημοτικού Σχολείου Σταυρούπολης παρουσιάζουν τη μουσικοθεατρική παράσταση με τίτλο “Διακοπές στο Φαγητονήσι” της Άννας Συντίκου.

ΠΕΜΠΤΗ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ, ώρα 18.30, ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ (αίθουσα θεάτρου)

Μαθητές της Γ2 τάξης του 16ου Δημοτικού Σχολείου Σταυρούπολης παρουσιάζουν τη θεατρική παράσταση με στοιχεία μαύρου θεάτρου με τίτλο «Ο θησαυρός των σκουπιδιών».

ΠΕΜΠΤΗ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ (αίθουσα θεάτρου), ώρα 20:00

Μαθητές της Δ1 και Δ2 τάξης του 6ου Δημοτικού Σχολείου Σταυρούπολης παρουσιάζουν τη θεατρική παράσταση με τίτλο «Μέσα στο νερό δυο δασκάλες συναντώ»

ΠΕΜΠΤΗ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ. 3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΛΙΧΝΗΣ (χώρος σχολείου), ώρα 19.30

Μαθητές της στ1 τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Πολίχνης παρουσιάζουν το ντοκιμαντέρ με τίτλο «1828 – 1909: Αίγινα – Γουδί. Από τον Καποδίστρια στον Βενιζέλο».

ΠΕΜΠΤΗ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ, 13ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΛΙΧΝΗΣ (χώρος σχολείου), ώρα 19:00

Η θεατρική ομάδα “Οι Σαλτιμπάγκοι” με μαθητές της Δ΄ τάξης του 13ου Δημοτικού Σχολείου Πολίχνης παρουσιάζουν τη θεατρική παράσταση με τίτλο «Οι κόκκινες μύτες»

ΠΕΜΠΤΗ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ, ώρα 19.30 ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ (αίθουσα θεάτρου)

Μαθητές του 9ου Δημοτικού Σχολείου Σταυρούπολης παρουσιάζουν μουσική παράσταση που έχει αναφορά στο ελληνικό τραγούδι του χθες και του σήμερα.

ΠΕΜΠΤΗ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ, 5ο ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ (χώρος σχολείου), ώρα 19:30

Μαθητές του 5ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Ευκαρπίας παρουσιάζουν την παράσταση με τίτλο «30 χρόνια 5ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο: η διαδρομή “Από την Άκρη της Πόλης”, στις “Γειτονιές του Κόσμου”».

ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ, ώρα 20:30, ΠΡΩΗΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ (πύλη έναντι Δημαρχείου)

Το Τμήμα Χορού του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, Φίλων και Ατόμων με Αναπηρία Δήμου Παύλου Μελά και Δυτικής Θεσσαλονίκης “Μέριμνα Ζωής” χορεύει παραδοσιακούς χορούς από όλη την Ελλάδα.

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ, ώρα 20:30, ΠΡΩΗΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ (πύλη έναντι Δημαρχείου)

Μαθητές της α΄ και στ΄ τάξης του χορευτικού συγκροτήματος “The Performers” του 5ου Δημοτικού Σχολείου Πολίχνης παρουσιάζουν μοντέρνους χορούς HIP HOP.

Μαθητές της Β΄, Γ΄, Δ΄και Ε΄ τάξης Δημοτικού του ΚΔΑΠ Σταυρούπολης χορεύουν μοντέρνους χορούς σε ρυθμούς HIP HOP, ZUMBA & RNB.

Μαθητές του 2ου και 22ου Νηπιαγωγείου και του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σταυρούπολης χορεύουν ελληνικούς χορούς από τη Μακεδονία και την Ήπειρο.

Μαθητές της Δ1, Δ2, Δ3 τάξης του 16ου Δημοτικού Σχολείου Σταυρούπολης χορεύουν παραδοσιακούς χορούς.

Μαθητές της Ε και ΣΤ τάξης του ΚΔΑΠ Πολίχνης χορεύουν χορούς της Θράκης.

Μαθητές νηπιαγωγείου και Β΄, Γ και Ε΄ τάξης Δημοτικού του ΚΔΑΠ Σταυρούπολης χορεύουν παραδοσιακούς χορούς.

ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ, ώρα 20:30 – ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ – ΠΡΩΗΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ (πύλη έναντι Δημαρχείου)

Οι μαθητές της Φιλαρμονικής του δήμου Παύλου Μελά παίζουν ελληνικά τραγούδια και ξένες επιτυχίες.

Η ορχήστρα και η χορωδία μαθητών και καθηγητών του 1ου Γυμνασίου Ευκαρπίας παρουσιάζουν ένα μουσικό project με τίτλο «Η θάλασσα που μας ενώνει».

Μαθητές της “Μουσικής ομάδας του 4ου ΓΕΛ Σταυρούπολης” παρουσιάζουν ένα μουσικό πρόγραμμα με ξένη και ελληνική έντεχνη μουσική.

 

 

Δεν έχετε άδεια εγγραφής

Ο σύνδεσμος επαναφοράς κωδικού πρόσβασης θα αποσταλεί στο email σας

X