«Η Παπλωματού» στη Θεσσαλονίκη 

Η παιδική σκηνή του θεάτρου Αριστοτέλειον, παρουσιάζει για τη θεατρική σεζόν 2017-2018 την υπέροχη ιστορία της «Παπλωματού», εμπνευσμένη από το πολυβραβευμένο παραμύθι των Τζεφ Μπραμπώ και ΓκέιλΜάρκεν σε σκηνοθεσία και διασκευή Μαριάννας Τόλη. Να σημειωθεί ότι η πολυαγαπημένη «Παπλωματού» συγκίνησε, στην Αθήνα, 45.000 θεατές μέσα σε δύο χρόνια. Το έργο πραγματεύεται την καλοσύνη, τη γενναιοδωρία και την αλληλεγγύη. Πρόκειται για την ιστορία ενός γενναιόδωρου κοριτσιού,  το οποίο με τα μαγικά του δάχτυλα φτιάχνει τα πιο όμορφα παπλώματα του κόσμου και τα χαρίζει στους φτωχούς. Τι θα γίνει όταν θα του ζητήσει ένα από αυτά ο Βασιλιάς; Μπορεί να του διδάξει την τέχνη της ευτυχίας; Κι αυτός τελικά τι θα κάνει όλους τους θησαυρούς που έχει μαζεμένους;

Παίζουν: Λητώ Αμπατζή, Σωκράτης Μαϊδώνης, Κική Τσαλίκη, Κωνσταντίνα Χουλιάρα, Στρατής Ανούδης, Αρσένιος Γαβριηλίδης, Πασχάλης Αραμπατζής, Νόνικα Μαλκουτζή,  Μαρία Elbrus, Δήμητρα – Ιόλη Εξάρχου, Δημήτρης Ήλκος. Πιάνο: Αχιλλέας Σοφούδης.

ΠΟΥ; ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ (Εθν.Αμύνης 2)

ΠΟΤΕ; Κάθε Κυριακή (και επιλεγμένα Σάββατα)

ΩΡΑ; Στις 12 το μεσημέρι

Τηλέφωνο ταμείου: 2310 262051

Κρατήσεις για σχολεία: 2310 250 303

Παραστάσεις: Κάθε Κυριακή στις 12 το μεσημέρι (και επιλεγμένα Σάββατα)

Διάρκεια παράστασης: 90 λεπτά (διάλειμμα 10 λεπτών)

Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος 12 ευρώ, ανέργων 10 ευρώ (μόνο από το ταμείο με την επίδειξη κάρτας ανεργίας), οικογενειακό 10 ευρώ (4 άτομα και άνω)

Προπώληση: Γενική είσοδος 10 ευρώ, οικογενειακό 9 ευρώ (4 άτομα και άνω)

 

 

 

You dont have permission to register

Password reset link will be sent to your email

X