Ημερίδα για το μπούλινγκ

Το φαινόμενο του ηλεκτρονικού μπούλινγκ, αλλά και οι συμπεριφορές εθισμού των νέων στο διαδίκτυο θα αναλυθούν από ειδικούς παιδοψυχίατρους κατά τη διάρκεια επιστημονικής ημερίδας που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 6 Μαρτίου στο αμφιθέατρο «Σταύρος Κουγιουμτζής», δημαρχείο Πανοράματος.
Την εκδήλωση με θέμα «Ψυχοπαιδαγωγικοί Προβληματισμοί: Σύγχρονες Πρακτικές Παρεμβάσεων» διοργανώνουν ο δήμος Πυλαίας Χορτιάτη σε συνεργασία με το Ελληνικό Διεθνές Επιστημονικό Ινστιτούτο «Αμφικτυονίες»  («Hellenic International Scientific Institute «Amfiktionies»).
Κατά τη διάρκεια της ενημερωτικής εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν δύο κύκλοι ομιλιών και συγκεκριμένα:
•    Α΄ κύκλος (ώρα 10.00 πμ): «Ψηφιακή σύγχρονη τεχνολογία και συμπεριφορές εθισμού», με εισηγητή τον Β. Νταφούλη, Παιδοψυχίατρο, Διευθυντή Παιδοψυχιατρικού Τμήματος Γ.Ν.Θ., Ιπποκράτειο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και συντονιστή τον Α. Βιδάλη, MD PhD, Πρόεδρο του Ελληνικού Διεθνούς Επιστημονικού Ινστιτούτου «Αμφικτυονίες».
•    B’ κύκλος (ώρα 11.00 πμ): «Το φαινόμενο του εκφοβισμού – Cyberbulling και προτάσεις αντιμετώπισης» με εισηγήτρια την Σοφία Σφελινιώτη,  Παιδοψυχίατρο, MD PhD, σχολιαστή, τον Πέτρο Σταγιόπουλο, Σχολικό Σύμβουλο, PhD και συντονιστή  τον τον Β. Νταφούλη, Παιδοψυχίατρο, Διευθυντή Παιδοψυχιατρικού Τμήματος Γ.Ν.Θ., Ιπποκράτειο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκη.
Δεν έχετε άδεια εγγραφής

Ο σύνδεσμος επαναφοράς κωδικού πρόσβασης θα αποσταλεί στο email σας

X