Κατέστρεψαν παιδική χαρά

Στο στόχαστρο βανδάλων βρέθηκε μία πλήρως ανακατασκευασμένη παιδική χαρά,

πριν προλάβει να ανοίξει τις πύλες της για τα παιδιά, στην οδό Πλάτωνος στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης. Οι καταστροφές που υπέστη η παιδική χαρά της οδού Πλάτωνος αφορούν στην αποξήλωση τμήματος της περίφραξης, στο βανδαλισμό παιχνιδιών, πρόσθετων εγκαταστάσεων και των προστατευτικών ασφαλείας του παιχνιδιού και στην καταστροφή του χυτού ελαστικού δαπέδου. Σε ό,τι αφορά στο τελευταίο, οποιαδήποτε επέμβαση αποκατάστασης θα  αποτελεί “μπάλωμα”  με μη αισθητικό αποτέλεσμα.

“Εκφράζουμε την βαθιά μας θλίψη και την απογοήτευσή μας για τα επεισόδια βανδαλισμών που προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές σε μια παιδική χαρά πραγματικό κόσμημα. Αυτός ο πρότυπος χώρος αναψυχής και παιχνιδιού έγινε στόχος ομάδας περιθωριακών ατόμων πριν ακόμη παραδοθεί προς χρήση, αμαυρώνοντας την εικόνα του δήμου μας” τόνισε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Πέτρος Σούλας, επισημαίνοντας  παράλληλα πως ο Δήμος θα προχωρήσει άμεσα στην αποκατάσταση των ζημιών με ιδίους πόρους.

Η Παιδική Χαρά μελετήθηκε και ανακατασκευάστηκε με βάση όλα τα ισχύοντα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας από τον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου και απευθύνεται σε παιδιά όλων των ηλικιακών ομάδων, καθώς  διαθέτει παιχνίδια για ηλικίες από 1+ έως 14 ετών. “Ο σεβασμός και η προστασία του κοινόχρηστου χώρου είναι ζήτημα όλων των πολιτών. Απευθύνουμε λοιπόν έκκληση στους δημότες να συμβάλουν στη διαφύλαξη της δημοτικής περιουσίας και να καταγγείλουν, είτε στις υπηρεσίες του δήμου μας είτε στην αστυνομία, οποιαδήποτε παραβατική συμπεριφορά υποπέσει στην αντίληψή τους” σημείωσε ο κ. Σούλας.

 

 

 

Δεν έχετε άδεια εγγραφής

Ο σύνδεσμος επαναφοράς κωδικού πρόσβασης θα αποσταλεί στο email σας

X