Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Call us anytime 6978008141

Η εταιρεία Τhessbike είναι αυτή τη στιγμή ο μεγαλύτερος ιδιωτικός φορέας διάθεσης κοινόχρηστων και ενοικιαζόμενων ποδηλάτων στην Ελλάδα. Η Τhessbike κατέχει και διαχειρίζεται το κοινόχρηστο σύστημα ποδηλάτων στο Δήμο Θεσσαλονίκης με την επωνυμία I-BIKE που τελεί υπό την στήριξη και την αιγίδα της Εθνικής Τράπεζας. Το συγκεκριμένο σύστημα έχει 8 σταθμούς και 200 ποδήλατα.

Στον στόλο της Τhessbike επίσης υπάρχουν προς ενοικίαση πλήθος παιδικών ποδηλάτων, διθέσια και τετραθέσια οικογενειακά ποδήλατα , ηλεκτρικά ποδήλατα καθώς και τροχοφόρα αμαξίδια για ανθρώπους με κινητικές δυσκολίες. Εκτός από την διαχείριση συστημάτων κοινόχρηστων ποδηλάτων και την ενοικίαση κάθε είδους ποδηλάτου σε μεμονωμένα άτομα, η Τhessbike διοργανώνει ποδηλατοδράσεις σε συνεργασία με οργανισμούς-συλλόγους-εταιρείες και τουριστικές περιηγήσεις με ποδήλατα σε συνεργασία με πιστοποιημένους ξεναγούς.

Σκοπός της Τhessbike είναι καθιέρωση του ποδηλάτου ως βασικού μέσου μετακίνησης. Μάλιστα τον Μάιο του 2014 η εταιρεία βραβεύτηκε στα TRANSPOSRT & LOGISTICS AWARDS για τις πρωτοβουλίες που ανέλαβε σε σχέση με την βιώσιμη κινητικότητα στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Ιστοσελίδα: https://www.thessbike.gr

Διεύθυνση: 25ης Μαρτίου και Μαρία Κάλλας γωνία                (Υπαίθριο Πάρκινγκ Μεγάρου Μουσικής), τηλ. 6978008141

 

ΠΑΡΟΧΕΣ

Πρώτα 30 λεπτά δωρεάν

Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Get Directions
You dont have permission to register

Password reset link will be sent to your email

X