Μαμάδες στο παγκάκι

Μια νέα σειρά με τον ευρηματικό τίτλο «Μαμάδες στο παγκάκι» ξεκίνησε στο Νovalife και θα προβάλλεται κάθε  Σάββατο στις 20.40. Τις τρεις μαμάδες υποδύονται η Ευγενία Δημητροπούλου, η Σοφία Βογιατζάκη και η Χρύσα Κλούβα.

Η νέα αυτή μίνι σειρά δέκα επεισοδίων σε σενάριο της Μανίνας Ζουμπουλάκη και σκηνοθεσία του Βασίλη Τσελεμέγκου επικεντρώνεται στις ζωές τριών μαμάδων με εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα, αλλά κοινό παρονομαστή το χιούμορ.

Η δικηγόρος Έλλη (Ευγενία Δημητροπούλου) είναι η υπερήφανη μαμά της μικρής Ναταλίας, την οποία θεωρεί τουλάχιστον χαρισματική και πολύ μπροστά για την ηλικία της απ’ όλες τις απόψεις. Η κομμώτρια Ρούλα (Χρύσα Κλούβα) είναι χωρισμένη και μεγαλώνει μόνη της το παιδί της με μια πιο χαλαρή αντιμετώπιση, βασισμένη κυρίως στο ένστικτό της. Η δημόσιος υπάλληλος Νάντια (Σοφία Βογιατζάκη) είναι η υπερπροστατευτική μαμά ενός αγοριού, στο οποίο και μεταδίδει τις υπερβολικά πολλές φοβίες της.

Οι τρεις τους συναντιούνται καθημερινά στο πάρκο της γειτονιάς τους και καθισμένες στο παγκάκι της παιδικής χαράς όπου παίζουν τα παιδιά τους συζητούν διάφορα θέματα που τις προβληματίζουν σχετικά με την οικογένεια και τα παιδιά τους.

 

Δεν έχετε άδεια εγγραφής

Ο σύνδεσμος επαναφοράς κωδικού πρόσβασης θα αποσταλεί στο email σας

X