Παιδικό σινεμά

Η ταινία «Η απίστευτη ιστορία του γιγάντιου αχλαδιού», που απέσπασε το βραβείο κοινού στο 1ο Παιδικό και Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας παρουσιάζει μια περιπέτεια κινουμένων σχεδίων, η οποία μας θυμίζει πόσο σημαντική είναι η πλοκή και οι χαρακτήρες σε μια ιστορία.

ΥΠΟΘΕΣΗ

Η ζωή είναι πολύ όμορφη για τον ελέφαντα Σεμπαστιάν και την κολλητή του φίλη, τη γάτα Μίτσο, μέχρι που, ξαφνικά, ο δήμαρχος της ηλιόλουστης πόλης τους εξαφανίζεται μυστηριωδώς. Εντούτοις, πριν εξαφανιστεί, ο δήμαρχος προλαβαίνει να στείλει ένα μήνυμα μέσα σε ένα μπουκάλι, ενημερώνοντας ότι έχει ναυαγήσει στο Μυστηριώδες Νησί και ότι έχει κάνει μια τρομερά σπουδαία ανακάλυψη. Μέσα στο μπουκάλι υπάρχει κι ένας σπόρος που οι δύο φίλοι, ο Σεμπαστιάν και η Μίτσο, φυτεύουν και την επόμενη μέρα διαπιστώνουν ότι στη θέση του έχει φυτρώσει ένα γιγάντιο αχλάδι. Από το τεράστιο αυτό φρούτο, που αρχικά μετατρέπεται σε σπίτι, ο ιδιοφυής καθηγητής Γκλουκόζ, κατασκευάζει ένα πλοίο με το οποίο σαλπάρουν οι ήρωές μας για το νησί, προκειμένου να βρουν το δήμαρχο του νησιού τους, μολονότι και οι δυο τους δεν τα πάνε καλά με το νερό…

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΙ

Odeon Πλατεία, Tσιμισκή 43 & Αριστοτέλους, Θεσσαλονίκη – Τηλέφωνο: 14560 με χρέωση ανά λεπτό 0,49€ (από σταθερό) και 0,99€ (από κινητό).

Cineplexx One Salonica, Γιαννιτσών 61 & Κωλέττη 34, Θεσσαλονίκη – Τηλ.: 2310515351

Odeon Μακεδονία (Πρώην STER), Εμπορικό Κέντρο Μακεδονία, Πυλαία – 14560 με χρέωση ανά λεπτό 0,49€ (από σταθερό) και 0,99€ (από κινητό)

 

Δεν έχετε άδεια εγγραφής

Ο σύνδεσμος επαναφοράς κωδικού πρόσβασης θα αποσταλεί στο email σας

X