Περήφανα νιάτα

Η προσπάθεια και η συμμετοχή σ’ έναν αγώνα σίγουρα αποτελούν το άλφα και το ωμέγα για τους αθλητές. Ωστόσο όταν όλα αυτά συνοδεύονται και από επιτυχία τότε οι κόποι για τα νεαρά παιδιά και τους προπονητές τους ανταμείβονται.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά- μέλη της ομάδας του Α.Ο.Γ. Πήγασος Αναλήψεως που αγωνίστηκαν στο 2ο προκριματικό πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος. Ο απολογισμός μεταλλίων εντυπωσιακός: 8 πρώτες θέσεις, 6 δεύτερες θέσεις και 7 τρίτες θέσεις. Πιο συγκεκριμένα στο 2ο προκριματικό πρωτάθλημα ο Πήγασος Αναλήψεως τερμάτισε στην πρώτη θέση ως ομάδα σε σύνολο 110 ομάδων, ενώ και στην συλλογική βαθμολογία της χρονιάς είναι προς το παρόν στην 2η θέση στην Βόρεια Ελλάδα.

Πολλά συγχαρητήρια όμως αξίζουν στα παιδιά της ομάδας Πήγασος Αναλήψεως για τις εμφανίσεις που έκαναν και στο 9ο τουρνουά Ταεκβοντό στο Ζρένιανιν στη Σερβία στις 16 Μαρτίου. Το χρυσό μετάλλιο κέρδισε η Σουλόβαρι Αδελαΐδα, ενώ τη 2η θέση κατέκτησε ο Τάσσης Θεόδωρος. Τέλος, σημαντική διάκριση πέτυχε και η Λάλλου Παρασκευή-Ωραία που κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο 2ο WTE Multi European Taekwondo championship.

Δεν έχετε άδεια εγγραφής

Ο σύνδεσμος επαναφοράς κωδικού πρόσβασης θα αποσταλεί στο email σας

X