Ποδηλατάδα για παιδιά

Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρία Φύσις Υπαίθρια Άσκηση σε συνεργασία με την ThessBike έχει ξεκινήσει ένα πρότυπο πρόγραμμα υποδοχής σχολείων με τίτλο «Χρησιμοποιώ το Ποδήλατο με Ασφάλεια», το οποίο περιλαμβάνει θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις μετακίνησης με ποδήλατο. Σκοπός του προγράμματος είναι η εκμάθηση βασικών γνώσεων χρήσης του ποδηλάτου, η επαφή και η εξοικείωση με το ποδήλατο ώστε να καθιστούν τη χρήση του ασφαλή. Η υποδοχή των σχολείων πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις του Υπαίθριου Parking Μεγάρου Μουσικής. Το πρότυπο πρόγραμμα «Χρησιμοποιώ το Ποδήλατο με Ασφάλεια» λαμβάνει μέρος στον Ποδηλατόδρομο και στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής (Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης). Καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος, τα παιδιά, με τη βοήθεια εξειδικευμένων Καθηγητών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού θα έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν, να έρθουν σε άμεση επαφή με το ποδήλατο και να διδαχθούν τη ορθή χρήση του.
Το πρόγραμμα προσφέρεται κατόπιν έγκαιρης συνεννόησης και διαρκεί από τις 9.00 μέχρι τις 12.30μ.μ. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 7€/μαθητή και περιλαμβάνει τη χρήση ποδηλάτου καθώς και τον απαραίτητο εξοπλισμό (κράνος και γιλέκο ανακλαστικό) για την ασφαλή μετακίνηση των παιδιών.

*Αίτηση Συμμετοχής Σχολείου: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfiBLpouVjxIxxRjFK5PTxeqTpKZXYIcmStVrXr2lJykTKpgA/viewform 

Υπ. Επικοινωνίας:
Αλέξανδρος Σκεπαριανός M.Sc., Ph.D.
Υπεύθυνος Αθλητικών Προγραμμάτων Φύσις Υπαίθρια Άσκηση

Δεν έχετε άδεια εγγραφής

Ο σύνδεσμος επαναφοράς κωδικού πρόσβασης θα αποσταλεί στο email σας

X