Πρωτιές του «Πήγασου»

Το όνειρό της πραγματικότητα έκανε μία 15χρονη, η οποία μέσω του αθλήματος του Τάε-κβο-ντο κατάφερε να πετύχει τη μοριοδότηση για μία θέση σε πανεπιστημιακό ίδρυμα. Ο λόγος για την Σουλοβάρι Αδελαΐδα, η οποία κατέκτησε την πρώτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων κορασίδων, «μετά από 6 αγώνες και με πολλά ψυχικά αποθέματα», όπως θα πει ο προπονητής της και υπεύθυνος του Αθλητικού Ομίλου Γυμναστικής «Πήγασος Αναλήψεως», Δούκας Κωνσταντούλας.

Επίσης, πολλές επιτυχίες γνώρισε η ομάδα και από τη συμμετοχή των αθλητών της στο 9ο HEREYA Open που πραγματοποιήθηκε στην Σόφια της Βουλγαρίας. Την πρώτη ημέρα της διοργάνωσης οι αθλητές κατέκτησαν τις ακόλουθες θέσεις: 1η θέση Πίγγου Λυδία, 1η θέση Σταυρίδης Θεμιστοκλής, 2η θέση Άντζος Κωνσταντίνος, 2η θέση Τάσσης Θεόδωρος, 2η θέση Γιαννογλίδης Γεώργιος, 3η θέση Μάλλιος Χρήστος, 1η θέση Μπάλτα Χριστίνα , 3η θέση Μπαρμπούτη Δήμητρα.

Την δεύτερη ημέρα της διοργάνωσης σημειώθηκαν οι εξής επιδόσεις: 1η θέση Φαρδέλλας Χρήστος, 2η θέση Σοφόπουλος Στέργιος, 2η θέση Ιορδανίδου Έλενα, 3η θέση Αντωνιάδης Δημήτριος, 3η θέση Λασπίδου Βαλέρια, 3η θέση Μαυρουδή Ευγενία, 3η θέση Μπάλτας Μιχάλης, 3η θέση Φαρδέλλα Μάγδα.

Συνολικά, ο σύλλογος ολοκλήρωσε την παρουσία του σ’ αυτό το τόσο ανταγωνιστικό τουρνουά κατακτώντας την 1η θέση στην κατηγορία Παίδων/Κορασίδων, κατέχοντας στο γενικό σύνολο 3 χρυσά μετάλλια, 5 ασημένια μετάλλια και 7 χάλκινα μετάλλια.

Το 2018 για την ομάδα έκλεισε τέλος και με δύο ακόμη σημαντικές διακρίσεις. Ο «Πήγασος» αναδείχθηκε 2η καλύτερη ομάδα της χρονιάς στην Βόρεια Ελλάδα στην κατηγορία των Παίδων-κορασίδων και 3η καλύτερη ομάδα της χρονιάς στην Βόρεια Ελλάδα στην κατηγορία Παμπαίδων-παγκορασίδων.

Δεν έχετε άδεια εγγραφής

Ο σύνδεσμος επαναφοράς κωδικού πρόσβασης θα αποσταλεί στο email σας

X