Ψυχαγωγηθείτε!

Η πλατφόρμα Spotify προσφέρει στα παιδιά που μένουν στο σπίτι μια playlist για να διασκεδάσουν, είτε χορεύοντας είτε ακούγοντας υπέροχα παραμύθια.

Αναζητείστε το Spotify.com και την ενότητα με τίτλο «Keep Kids Busy». Κάντε μια δωρεάν εγγραφή σε χρόνο μηδέν στην πλατφόρμα και αυτόματα θα ανοίξει μπροστά σας μια μεγάλη λίστα με τα αγαπημένα τραγούδια των παιδιών σας (από τους XanaZoo, Φοίβο Δεληβοριά, Burger Project, Θάνο Μικρούτσικο), αλλά και με δημοφιλή κλασικά παραμύθια, όπως η Κοκκινοσκουφίτσα, οι Χιονάτοι και οι 7 Νάνοι και τα 3 Γουρουνάκια.

Από την playlist αυτή, μάλιστα, μπορείτε να επιλέξετε όσα τραγούδια πραγματικά προτιμάτε ή μπορείτε να δημιουργήσετε μια νέα playlist που να την ονομάσετε όπως θέλετε εσείς –μπορεί ακόμα το κάθε σας παιδί να έχει την δική του. Μεγάλο πλεονέκτημα του Spotify είναι, ότι η ροή της μουσικής είναι συνεχής, δηλαδή τα τραγούδια δεν διακόπτονται από διαφημίσεις, οπότε μπορείτε άφοβα να δώσετε στα παιδιά σας τη συσκευή, να φορέσουν ακουστικά και να απολαύσουν τα αγαπημένα τους τραγούδια με την ησυχία τους.

 

Δεν έχετε άδεια εγγραφής

Ο σύνδεσμος επαναφοράς κωδικού πρόσβασης θα αποσταλεί στο email σας

X