Σαλπάρουν αρχές Μαΐου

Αρχές Μαΐου θα ξεκινήσουν φέτος τα δρομολόγια με τα καραβάκια στον Θερμαϊκό. Εν τω μεταξύ  η εταιρεία «Karavakia Thessaloniki Waterbus η οποία έχει τα καραβάκια προτίθεται να ρίξει στη γραμμή του Θερμαϊκού ακόμη ένα καραβάκι, ένα σύγχρονο ταχύπλοο το οποίο θα  πηγαίνει, πέραν της Περαίας και των Νέων Επιβατών. Το νέο σκάφος, μήκους 23,5 μέτρων μπορεί να μεταφέρει 170 επιβάτες ενώ έχει και μπαρ. Διαθέτει δύο μηχανές General motors ιπποδύναμης 539 BHP – η καθεμία δηλαδή σύνολο 1078 – κάτι που το κατατάσσει στα ταχύτερα της κατηγορίας του.

Δρομολόγια

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της εταιρείας τα δρομολόγια θα ξεκινήσουν αρχές Μαΐου με τον «Κωνσταντή», που θα πραγματοποιεί πέντε δρομολόγια καθημερινά προς Περαία και Νέους Επιβατές. Στη συνέχεια, περίπου στα τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου, θα ξεκινήσει δρομολόγια και το ταχύπλοο “Ολυμπία” ενώ τον Ιούνιο θα προστεθεί στο δυναμικό και το «Άγιος Γεώργιος».

Οι τιμές των εισιτηρίων θα παραμείνουν ίδιες με πέρσι, πράγμα που σημαίνει πως το κανονικό εισιτήριο θα είναι στα 3,5 ευρώ και το μειωμένο στα δύο. Στόχος της εταιρείας είναι φέτος ο αριθμός των επιβατών να υπερβεί τους 60.000 που ήταν πέρυσι.

 

Δεν έχετε άδεια εγγραφής

Ο σύνδεσμος επαναφοράς κωδικού πρόσβασης θα αποσταλεί στο email σας

X