Σεμινάριο για γονείς

Στο πλαίσιο των απογευματινών συναντήσεων γονέων που διοργανώνουν τα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Θεσσαλονίκης, τη Δευτέρα 15 Απριλίου (18:30-20:30) οι συμμετέχοντες γονείς θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το σεμινάριο με θέμα «Σεμινάριο Αποτελεσματικού Γονέα με τη μέθοδο Gordon».
Το βιωματικό αυτό σεμινάριο φιλοδοξεί να εκπαιδεύσει τους γονείς σε όλες εκείνες τις δεξιότητες αποτελεσματικής επικοινωνίας που θα τους βοηθήσουν να αφουγκραστούν τόσο τις δικές τους ανάγκες όσο και τις ανάγκες των παιδιών τους. Πολλοί από εμάς έχουμε έρθει αντιμέτωποι με καταστάσεις όπως: Κάθε πρωί, μέχρι να ετοιμαστούν τα παιδιά για το σχολείο, ζω ένα μαρτύριο. Δεν μπορώ να ξεκολλήσω τον γιο μου από το internet. Το παιδί μου χρησιμοποιεί λεξιλόγιο που δεν εγκρίνω. Η κόρη μου θέλει να παίξουμε κάθε φορά που βοηθάω τον αδελφό της στο διάβασμα. Το δωμάτιο των παιδιών μου μετά από παιγνίδι μοιάζει «βομβαρδισμένο». Τα παιδιά μου κάθε βράδυ διαμαρτύρονται όταν είναι η ώρα του ύπνου. κ.ά.
Εισηγήτρια του σεμιναρίου θα είναι η Δρ. Μαρία Κυπριανίδου, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Εκπαιδευτικός, Πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια σεμιναρίων Αποτελεσματικού Γονέα με τη μέθοδο Gordon, Σύμβουλος ζευγαριών με τη μέθοδο EFT.

Δεν έχετε άδεια εγγραφής

Ο σύνδεσμος επαναφοράς κωδικού πρόσβασης θα αποσταλεί στο email σας

X