Στοπ σε διαγωνισμούς

Aναστέλλονται, λόγω κορονοϊού, οι παρακάτω μαθητικοί διαγωνισμοί:

  • Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Φυσικής Γυμνασίου «Αριστοτέλης» 2020 για τους/τις μαθητές/τριες των Α’, Β’, Γ’ τάξεων των Γυμνασίων της χώρας
  • Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Φυσικής Λυκείου «Αριστοτέλης» 2020 για τους/τις μαθητές/τριες της Α’, Β’, Γ’ (α’ φάση) τάξης των Λυκείων, Γενικών και Επαγγελματικών, της χώρας που διοργανώνουν το Πανεπιστήμιο Αθηνών / Τμήμα Φυσικής και η Ελληνική Εταιρεία Φυσικής για την Επιστήμη και την Εκπαίδευση και επρόκειτο να διενεργηθούν αύριο Σάββατο 7 Μαρτίου.
  • Ο διαγωνισμός Καγκουρό μετατίθεται από τις 21 Μαρτίου για το Σάββατο 9 Μαΐου, ώρα 9 το πρωί. Εάν ήδη κάνατε εγγραφή στον διαγωνισμό μπορείτε να κάνετε ένα από τα παρακάτω:α) Να προσέλθετε στις 9 Μαΐου 2020, ώρα 9 το πρωί στο Κέντρο Εξέτασης που κάνατε εγγραφή και να διαγωνιστείτε κανονικά ή β) Να ακυρώσετε την εγγραφή σας. Σε αυτή την περίπτωση θα λάβετε στο ακέραιο το αντίτιμο της εγγραφής που ήδη δώσατε.

Εάν δεν έχετε κάνει εγγραφή και επιθυμείτε να κάνετε τώρα, δίνεται παράταση εγγραφών μέχρι τις 8 Απριλίου 2020, δηλαδή την τελευταία εβδομάδα μαθημάτων πριν τις διακοπές του Πάσχα.

 

Δεν έχετε άδεια εγγραφής

Ο σύνδεσμος επαναφοράς κωδικού πρόσβασης θα αποσταλεί στο email σας

X