Σούπερ παιδικές ταινίες

Οι διακοπές σας θα καθυστερήσουν φέτος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Τα παιδιά σας βρίσκονται σπίτι και θα πρέπει να βρείτε κάποιο τρόπο να τ’ απασχολήσετε. Τι καλύτερο από μια παιδική ταινία του Γουόλτ Ντίσνεϊ. Επιλέξτε μια από τις παρακάτω ταινίες και καλή σας διασκέδαση:

Η Χιονάτη και οι 7 νάνοι

Η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του Γουόλτ Ντίσνεϊ, που γνώρισε τεράστια επιτυχία από την πρώτη μέρα προβολής της, το 1938. Η Χιονάτη συναντά τους επτά νάνους, που θα τη βοηθήσουν να γλυτώσει από την κακιά μητριά της. Μία υπέροχη συγκινητική ταινία, με χιούμορ και δουλεμένους χαρακτήρες, που απέσπασε πλήθος τιμητικών διακρίσεων.

Ντάμπο

Πρωταγωνιστής της ταινίας αυτής του Ντίσνει είναι ο Ντάμπο, το ελεφαντάκι, που δέχεται τη λοιδορία γιατί έχει υπερβολικά μεγάλα αυτιά, αλλά θα είναι αυτά που θα τον βοηθήσουν να πετάξει…

Η μικρή γοργόνα

Ένα ακόμη διαμάντι κινουμένων σχεδίων, βασίζεται στο γνωστό παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν. Η συγκεκριμένη ταινία έχει βραβευτεί με όσκαρ για τη μουσική και το τραγούδι.

Ψάχνοντας τον Νέμο

Υπέροχη ταινία κινουμένων σχεδίων που σημείωσε μάλιστα και μεγάλη εισπρακτική επιτυχία. Πρωταγωνιστής, ο Νέμο, ένα μικρό ψαράκι που θα χαθεί στους ωκεανούς, θα γλυτώσει από καρχαρίες και θα καταλήξει στο ενυδρείο ενός οδοντιάτρου…

 

You dont have permission to register

Password reset link will be sent to your email

X