Το αριστούργημα της Ζέη

Μεγάλη απήχηση στους μικρούς θεατρόφιλους έχει η παράσταση «Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου» που παρουσιάζει στο Βασιλικό Θέατρο, η Παιδική Σκηνή του ΚΘΒΕ. Το έργο, σε δραματοποίηση των Σάββα Κυριακίδη και Τάκη Τζαμαργιά και σκηνοθεσία Τάκη Τζαμαργιά, μας μεταφέρει στην Αθήνα, στα δύσκολα χρόνια της Κατοχής, μέσα από τη ματιά του μικρού Πέτρου, σε ένα μεγάλο περίπατο μέσα από μια σκληρή πραγματικότητα και την αγωνία της επιβίωσης, με μόνα εφόδια την παιδική αθωότητα και τα ιδανικά για έναν καλύτερο κόσμο. Ένα μαγικό ταξίδι συναισθημάτων, μια παράσταση για όλη την οικογένεια, βασισμένη στο κλασικό, βραβευμένο μυθιστόρημα της Άλκης Ζέη, γεμάτη μηνύματα ελπίδας κι αισιοδοξίας. Οι άνθρωποι μπορούν να τα καταφέρουν ακόμη και στις πιο αντίξοες συνθήκες.

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: Κάθε Κυριακή στις 11

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Γενική είσοδος: 10€

Οικογενειακό: Ισχύει για τις παραστάσεις της Βρεφικής και της Παιδικής Σκηνής. Προσφέρεται ελεύθερη είσοδος στον δεύτερο από τους δύο ενήλικες συνοδούς. ΠΡΟΣΟΧΗ!: Το οικογενειακό εισιτήριο απαιτεί την ταυτόχρονη έκδοση εισιτηρίου μηδενικής αξίας για τον δεύτερο από τους δύο ενήλικες συνοδούς και εκδίδεται αποκλειστικά από τα ταμεία του ΚΘΒΕ.

Άνεργοι: (για όλες τις παραγωγές του ΚΘΒΕ) Δωρεάν – Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή (για περιορισμένο αριθμό θέσεων)

Απαιτείται τηλεφωνική κράτηση θέσεων

ΑΜΕΑ: Δωρεάν

Πολύτεκνοι: 5€

Δάσκαλοι-Καθηγητές: 10€

Οπλίτες θητείας: 5€ (Ισχύει για όλες τις παραγωγές του Κ.Θ.Β.Ε. συμπεριλαμβανομένου του Παιδικού-Βρεφικού-Εφηβικού Έργου)

Στελέχη Ενόπλων Δυνάμεων: 8€ (Ισχύει για όλες τις παραγωγές του Κ.Θ.Β.Ε. συμπεριλαμβανομένου του Παιδικού-Βρεφικού-Εφηβικού Έργου)

Βασιλικό Θέατρο, Λεωφ. Μεγάλου Αλεξάνδρου, τηλ.: 231 520 0200

 

Δεν έχετε άδεια εγγραφής

Ο σύνδεσμος επαναφοράς κωδικού πρόσβασης θα αποσταλεί στο email σας

X