Το Σάββατο ανοίγει τις πύλες του το Χριστουγεννιάτικο Πάρκο στην Τούμπα

Ανοίγει τις πύλες του το ερχόμενο Σάββατο το Χριστουγεννιάτικο Πάρκο στην Τούμπα, στην Πλατεία Μικρασιατικού και Θρακικού Ελληνισμού. Υπεύθυνος για τη λειτουργία του πάρκου και διοργανωτής των εκδηλώσεων και των δραστηριοτήτων που θα πραγματοποιηθούν είναι ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.

«Για δεύτερη χρονιά ο Εμπορικός Σύλλογος θέλει να δημιουργήσει μια χαρούμενη ατμόσφαιρα, σε μια μεγάλη αγορά, την οποία προσπαθούμε να την συγκρατήσουμε με νύχια και με δόντια, στην δύσκολη εποχή που είμαστε», επεσήμανε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Παντελής Φιλιππίδης, τονίζοντας παράλληλα ότι θα υπάρχουν ειδικές τιμές τις πρωινές ώρες σε ευπαθείς ομάδες και σε σχολεία.

Το Πάρκο, το οποίο στήνεται για δεύτερη χρονιά στην Τούμπα από τον ΕΣΘ, θα περιλαμβάνει ειδικές κατασκευές όπου θα εξελίσσονται δημιουργικές δράσεις, χώρο με ψυχαγωγικά παιχνίδια, χώρο εκδηλώσεων και Χριστουγεννιάτικη αγορά με περίπτερα που θα διαθέτουν χριστουγεννιάτικα εδέσματα και στολίδια.

Στον εορταστικό Πάρκο, εκτός από τα 26 περίπτερα οικίσκους που θα στηθούν, θα υπάρχουν παιχνίδια για τους μικρούς επισκέπτες, όπως συγκρουόμενα, καρουζέλ, τρενάκι. Οι επισκέπτες θα μπορούν να περάσουν και από το σπίτι του Αϊ Βασίλη και το ταχυδρομείο.

Κατά τη διάρκεια λειτουργίας του Πάρκου θα ανέβει και μια θεατρική παράσταση από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος.

Η είσοδος στον Χριστουγεννιάτικο Πάρκο θα είναι ελεύθερη, ωστόσο, θα υπάρχει χρέωση για τη χρήση των παιχνιδιών.

Το ωράριο λειτουργίας του πάρκου σε καθημερινή βάση θα είναι από τις 10.00 έως τις 22.30.

You dont have permission to register

Password reset link will be sent to your email

X