Χριστουγεννιάτικο Δέντρο από Γάλα

Το πιο όμορφο δέντρο από κουτιά με γάλα, για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη, στόλισαν οι Γιατροί του Κόσμου σε συνεργασία με την ΕΡΤ3 στον πεζόδρομο Αγίας Σοφίας. Σύμφωνα με τους διοργανωτές συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 6.000 κουτιά γάλα! Πρόκειται για μια δράση που υλοποιείται για 7η συνεχόμενη χρονιά στη Θεσσαλονίκη. Παιδικές χορωδίες σχολείων, το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, το Σύγχρονο Ωδείο Θεσσαλονίκης και η ομάδα ETHELON βρέθηκαν δίπλα στους Γιατρούς του Κόσμου προσφέροντας γάλα και τραγουδώντας τα κάλαντα ενώ, όπως κάθε χρόνο, στην εκδήλωση παραβρέθηκε και η ομάδα κρουστών του προγράμματος εναλλακτικής θεραπείας εξαρτημένων ατόμων «ΑΡΓΩ».

Ο κύριος σκοπός της ιδιαίτερης αυτής δράσης είναι η συλλογή από γάλα για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη, ενώ ταυτόχρονα το κοινό μπορεί να προσφέρει τρόφιμα μακράς διάρκειας καθώς και φάρμακα όλων των κατηγοριών που δεν έχουν λήξει.

Παράλληλα, Χριστουγεννιάτικο περίπτερο των Γιατρών του Κόσμου θα λειτουργεί από τις 16 Δεκεμβρίου έως και τις 22 Δεκεμβρίου, 11:00-20:00, εντός του εμπορικού κέντρου ΠΛΑΤΕΙΑ, Τσιμισκή 43.  Η συμμετοχή και η έμπρακτη υποστήριξη όλων είναι πολύτιμη.

Δεν έχετε άδεια εγγραφής

Ο σύνδεσμος επαναφοράς κωδικού πρόσβασης θα αποσταλεί στο email σας

X